Auguszta napja van. | 2024.03.29

Segítsünk egy fiatal sportolón!

2015-09-21 17:41:58
Élete legnagyobb csatáját vívja Lázár Bence, az Újpest és a Nyíregyháza egykori labdarúgója, a Sport TV 24 éves szakkommentátora, akit súlyos betegséggel kezelnek a Szent László Kórházban.

„Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar.” – írta közösségi oldalán Lázár Bence.

Lázár Bence 2014-ben sorozatos derékproblémái miatt, a Nyíregyháza játékosaként hagyott fel az aktív futballal, később a Sport TV szakkommentátoraként kezdett el dolgozni.

Bencét leukémiával kezelik a budapesti Szent László Kórházban. Ugyanazzal a betegséggel, amellyel Rakaczki Bence is küzdött.

A DVTK család tagjainál csak kevesek érezhetik át jobban, milyen érzés, amikor egy fiatal sportoló egy halálos betegséggel találja szemben magát és élete legnagyobb harcát kell megvívnia. Szurkolóink emlékeznek rá, amikor Rakaczki Bencénél 2012-ben diagnosztizáltak leukémiát. Akkor egy emberként mozdult meg a hazai és a nemzetközi labdarúgó társadalom, hogy fiatal kapusunkon segítsen. Rakaczki Bence emléke előtt is tisztelegve úgy döntöttünk, hogy a Rakaczki Bence Alapítvánnyal közösen árverésre bocsájtjuk az egyik legnagyobb ereklyénket, a DVTK 2014-es dedikál Ligakupa-győztes csapatképét. A befolyt összeget Lázár Bence gyógyíttatására ajánljuk fel.

Az árverésre e-mailben a licit@dvtk.eu címen lehet licitálni. A licit csak akkor érvényes, ha egy nevet és egy telefonszámot is írnak mellé. Az árverésen résztvevőket folyamatosan tájékoztatjuk majd az aktuális állásról.

Kérjük szurkolóinkat és támogatóinkat, hogy licitjeiket legkésőbb 2015. október 2-án 12 óráig tegyék meg, hiszen . Az árverés 100 ezer forintról indul.

Hajrá Bence, Veled vagyunk!

 

forrrás: dvtk.eu