Andrea napja van. | 2024.04.18

Vereség a nyitányon

2014-08-18 11:37:43

Nem sikerült pontot szerezni a nyáron több játékossal megerősített Cigánd otthonában az NB III. nyitó fordulójában. Nem kezdődött rosszul a mérkőzés eleje, próbáltuk irányítani a játékot, ennek ellenére a Cigánd szerezte meg a vezetést. Szabó Roland tört be a 16-oson belülre a 33. percben, majd 7 méterről a kapuba lőtt. 1-0. A második játékrész közepén aztán eldöntötte a találkozó sorsát a hazai csapat. A 64. percben Varga ugratta ki Roszelt, aki 14 méterről a kapuba lőtt. 2-0. A mérkőzés végén aztán egy kis dulakodás is kialakult, a cigándi Sípos sárga, a barcikai Zimányi piros lapot kapott.

Cigánd-Kazincbarcika 2-0 (1-0)
Cigánd, 400 néző
Vezette: Sipos László (Benkő Róbert, Takács Attila)

Cigánd SE:
Sánta - Hadházi, Sipos, Tempfli, Varga K. - Ur (Fekete T., 60.), Baksa - Szabó R., Pop (Farkas, 55.), Varga M. - Roszel (Fekete G., 76.)
Edző: Fogarasi Zoltán

Kazincbarcikai SC:
Miski - Nagy P., Komlósi, Bakonszegi (Menyhért, a szünetben), Zimányi - Illés R. (Lipusz, 61.), Kovács P., Irhás, Czető - Bene (Kovács Sz., 59.), Nehéz
Edző: Koleszár György

Gólszerzők: Szabó R. (33.), Roszel (64.)
Sárga lap: Varga M. (61.), Sipos (91.) ill. Kovács P. (12.), Komlósi (75.)
Piros lap: Zimányi (91.)

Edzői nyilatkozatok:

Fogarasi Zoltán: A játék összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk, mert a vendégek komoly helyzet nélküli, időnként meddő mezőnyfölényükkel szemben jó volt a védekezésünk is. Remélem, hogy ez a siker nagy lökést ad a csapatnak, gratulálok a játékosaimnak.

Koleszár György: Szokásos cigándi koreográfia: tizennégyen tizenegy ellen.

 

forrás: kbsc.hu

(nt)