Auguszta napja van. | 2024.03.29

Hétvégi utánpótlás-eredmények

2015-09-08 13:51:05

A hétvégén jó pár szép eredménynek örülhettünk a fiataloktól...

U19:

Tiszaújváros - KBSC 1-2 (1-1)

Gólok: Márton, Vígh.

KBSC: Balogh - Bordás (Lakatos), Rézműves, Jónyer, Palágyi - Szakáczki, Bicskey, Király (Vígh), Csendom - Kerekes (Nagy M.), Márton Kovács Á.).

Kőrösi Gábor: "A mai napon nagyon büszke voltam a csapatomra, mert egy eddig veretlen, jó ellenfél ellen sikerült, megérdemelten 3 pontot szereznünk. Az első 20 percet megint átadtuk az ellenfélnek, emiatt hátrányba is kerültünk, de amit a csapat ezután küzdeni tudásban és lelkesedésben produkált, az mindenképpen tiszteletre méltó! Játékban ennél többet tudunk, de ma tényleg egy nagyon jó ellenféllel kerültünk szembe. A mérkőzés döntő részében inkább a mi akaratunk érvényesült, különösen a mérkőzés utolsó harmadában. A játék minden elemében van még előrelépési lehetőség, sok játékosban van még plusz potenciál, de a csapat teljesítménye már kezd arra hasonlítani, amit szeretnénk látni. Gratulálok a srácoknak, csak így tovább!"

 

U17:

Tiszaújváros - KBSC 0-1 (0-1)

Gól: Székely

KBSC: Pallós - Halász, Csabai, Tóth T., Juhász, Székely (Balázs), Venczel, Molnár, Erdei (Horváth), Csopa (Hankovszki), Zakhar.

Kálmán Vilmos: "Az előző héten elhangzottakkal ellentétben, most a csapat védőmunkáját szeretném dicsérni, hiszen kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. A végig szakadó esőben zajló összecsapáson lelkesen és fegyelmezetten játszottunk, ami egy szép győzelmet eredményezett."

 

U15:

KBSC - Loki Focisuli 2-0 (0-0)

Gólok: Kismarton (2)

KBSC: Halász - Szabó, Válint, Csendi, Haraszti, Bera, Farkas, Harzsó, Taskó (Kapaló), Szikora, Kismarton (Márton).

Harnócz Róbert: "Taktikus, fegyelmezett, jó játékkal, az utasításokat maximálisan betartva sikerült két vállra fektetnünk egy kulturáltan futballozó ellenfelet. Gratulálok a csapat minden tagjának!"

 

U14:

KBSC - Loki Focisuli 0-11 (0-5)

KBSC: Kocsi (Mester) - Kunvári (Gyurán), Pál, Kállai, Tóth M., Nagy D., Vaszil (Géresi), Rehor, Berki (Princz), Szitai (Lavács), Erdélyi.

Divinszki József: "Szerettünk volna egy szorosabb mérkőzést játszani, de nagyon jó ellenféllel találtuk szembe magunkat, akik a játék minden elemében felülmúltak minket, és be kell ismerni, hogy ilyen arányban is megérdemelten győztek. Egyedül Kocsi Levente teljesítményét tudom kiemelni..."