Auguszta napja van. | 2024.03.29

Európa-liga:kikapott a Ferencváros

2015-07-17 06:43:30

A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének első mérkőzésén a Ferencváros hiába játszott fölényben, és dolgozott ki jóval több ziccert, a bosnyák Zeljeznicar 1–0-ra nyert az Üllői úton.

 

Ferencvárosi TC - Zeljeznicar (bosnyák) 0-1 (0-0)

gólszerző: Beganovics  90.

„Mindenki elképzelheti, az egész csapat leeresztett fejjel ül az öltözőben. Ma nem tudtuk azt a minőségi játékot nyújtani, amit elképzeltünk. Viszont a nemzetközi labdarúgásban ki kell használni a helyzeteket. Nem öt-hat helyzetet kihagyni, mert megbüntetik a hibázó csapatot. Megvoltak a tiszta helyzeteink, amiket nem lőttünk be, egy figyelmetlenséget kihasználva pedig megbüntettek minket" – nyilatkozta a lefújást követően a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll.

Almir Memic, a bosnyákok vezetőedzője csapata küzdeni tudását emelte ki.

„Rendkívül elégedett vagyok, különösen az eredménnyel. Mindkét csapat jól játszott. Arra készültünk, hogy a Fradi próbál nyomást gyakorolni ránk, ezért minden labdáért nagyon meg kell küzdeni, és ezt meg is tettük, ez nagyon fontos volt. Azonban szeretném hangsúlyozni, ez még csak az első felvonás volt, lesz egy visszavágó is" – nyilatkozta Almir Memic.

 

forrás: nemzetisport.hu