Júlia, Rita napja van. | 2022.05.22 | MNB középárfolyam:

KBSC: Gálhidi távozik

2015-06-09 08:49:39

Hétfő délután évzáró bankettet tartott csapatunk, ahol a jövővel kapcsolatos legfontosabb kérdésekre is fény került. Gálhidi György hosszasan búcsúzott és elmondta a játékosoknak, hogy nem marad a jövőben a csapat vezetőedzője.

Délután 4 órára szervezte hagyományos évzáró bankettjét csapatunk. Az eseményen jelen voltak a játékosok, a szakmai stáb tagjai, Gulyás Tibor ügyvezető és Sztupák Péter, a klub társtulajdonosa is.

Kezdésként Gulyás Tibor kért szót, aki gratulált a bajnoki negyedik helyezéshez, de azért kételyeit is kifejtette. A jövővel kapcsolatban már ő is elmondta a legfontosabb információt, miszerint Gálhidi György nem folytatja csapatunknál. Az ügyvezető azt is elmondta, hogy a héten minden játékossal leülnek tárgyalni a jövőről, de már előre jelezte, hogy több távozó is lesz. A játékosokkal való tárgyalás mellett az előttünk álló hét legfontosabb feladata az edzőkérdés megoldása lesz az ügyvezető szerint. Gulyás Tibor elmondása szerint a közeljövőben már mindenképpen megkezdik a munkálatokat a fenti füves pályán, amit európai szintű játéktérré szeretnének alakítani. A 20 csapatos bajnokságban a minél jobb szereplés lesz a cél a jövőben, ehhez több fiatal játékos szerepeltetését tervezik.

Az ügyvezetőt követően maga Gálhidi György is elmondta, hogy távozik. A bajnoki szerepléssel kapcsolatban több hibát is megemlített, mind a maga, mind a csapat részéről. Elmondása szerint nagyon élvezte az itt töltött hónapokat és további sok sikert kívánt a csapatnak, majd köszönetet mondott segítőinek.

Zárásként Sztupák Péter beszélt arról, hogy milyen esetleges finanszírozásbeli és strukturális változások várhatóak a jövőben és még egyszer emlékeztetett arra, hogy a héten minden játékosnak döntenie kell arról, hogy itt képzeli-e el a jövőjét.

Az eseményt finom vacsora és jóízű beszélgetés zárta. Most pár hetes pihenő következik, de a fontosabb kérdések már a szünet első felében eldőlhetnek, így akkor is keressék honlapunkat a legfrissebb hírekért.

forrás: kbsc.hu