Júlia, Rita napja van. | 2022.05.22 | MNB középárfolyam:

Labdarúgó NB I - Továbbra is nyeretlen a Puskás Akadémia, elvesztette első pontjait a Paks

2014-08-16 04:07:17

 

Döntetlennel zárult a Puskás Akadémia és a Paks mérkőzése a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának pénteki nyitányán.

    Ez az jelenti, hogy a hazai csapat továbbra is nyeretlen - két döntetlenje és két veresége van -, a vendégegyüttes pedig a kapott gól nélkül megnyert három mérkőzés után elvesztette első pontjait a bajnokságban.
    A felcsútiak még nem győztek bajnoki mérkőzésen a Pancho Arénában. Az előző idényben kikaptak a Videotontól, a Győrtől és a Debrecentől, majd az új szezonban döntetlent játszottak a Péccsel és most a Pakssal.
    OTP Bank Liga, 4. forduló:
Puskás Akadémia - MVM-Paks 1-1 (1-0)
-------------------------------------
Felcsút, 1000 néző, v: Erdős
    gólszerzők: Tóth B (8.), illetve Könyves (79.)
    piros lap: Eppel (68.)
    sárga lap: Tóth B. (15.), Kelic (40.), Lencse (53.), Denkovic (72.), Makrai (77.)
    
    Puskás Akadémia:
    ----------------
Danilovic - Szélesi, Kelic (Vaszicsku, 50.), Tamás, Gohér - Makrai, Polonkai, Czvitkovics (Tischler, 83.), Tóth B., Harsányi (Denkovic, 68.) - Lencse

    MVM-Paks:
    ---------
Molnár P. - Heffler, Kovács G., Gévay, Báló - Könyves (Kulcsár, 87.), Bartha, Kecskés (Kiss, 90.), Tamási (Fiola, 74.), Bertus - Eppel

    Jól kezdett a Puskás Akadémia, több ígéretes támadást vezetett, s helyzetei közül gyorsan ki is használt egyet. A félidő további részében kiegyenlített volt a játék, mindkét együttes szervezetten futballozott, így komoly gólszerzési lehetőség már csak távoli lövésből adódott, a hazaiak előtt.
    Nagy lendülettel kezdte a második félidőt a Paks, de egy ideig csak mezőnyfölényt tudott kialakítani. A játékrész felénél emberhátrányba került a vendégcsapat: Eppelt könyöklésért állította ki a bíró. A hazai együttesnek több esélye volt előnye növelésére, ezekkel azonban nem tudott élni, a Paks viszont nem állt le, és a hajrá elején kiegyenlített.