Júlia, Rita napja van. | 2022.05.22 | MNB középárfolyam:

Bajnokaspiránst vert a SZALÉZI

2015-03-24 15:31:23

Múlt szombaton az a Debrecen látogatott Putnokra, akik mindössze egy vereséget szenvedtek el a bajnokságban. Ennek ellenére a fiúk szerették volna megtartani tavaszi veretlenségüket, nem könnyítette a dolgukat, hogy a csapat egyik meghatározó játékosa iskolai elfoglaltság miatt nem tudott a mérkőzésen jelen lenni. Az első öt perc teljesen kiegyenlített játékot hozott, de aztán a debreceni fiatalok igazolták jó hírüket és hamar háromgólos előnyre tettek szert. Szép lassan zárkózott a SZALÉZI, de alighogy utolérték az ellenfelüket, újra megrázták magukat a hajdúságiak. (9-13) A négygólos hátrány nem tűnt ledolgozhatatlannak, de a félidő végére csak háromra sikerült csökkenteni.

A második félidő eleje rendkívül jól kezdődött, egy 5-2-es rohammal gyorsan sikerült egyenlíteni (19-19), de a Debrecen nem tört meg, sőt, szinte állva hagyta a barcikai fiatalokat. Nem sokkal több, mint 10 perc lehetett hátra és 20-26-ot mutatott az eredményjelző, úgy tűnt oda lesz a tavaszi veretlenség. Ekkor azonban az utolsó tartalékaikat is mozgósították a fiatal barcikaiak, öt perccel a vége előtt már döntetlenre álltak a csapatok. Élt a remény, hogy győztesként hagyják el a fiúk a pályát és a második félidőben nyolc gólig jutó Saláta végül öt másodperccel a vége előtt feltette az i-re a pontot. A végeredmény 28-27!

Kazincbarcikai KSE (ifi) – Debreceni EAC (ifi) 28-27 (14-17)
Putnok, Városi Sportcsarnok
80 néző
Vezette: Csörgő, Dobák

KKSE: Czető(kapus), Dobó 8, Földi, Heidrich 4, Kriston 1, Kovács, Mészáros, Muszka(kapus), Sajó 1, Tóth, Székely 1, Sáfrány, Dányi 1, Saláta 12.

Edző: Kovács László

Ezzel a győzelemmel sikerült megőrizni a tavaszi veretlenségüket a szalézis fiúknak és a dobogó is elérhető közelségbe került.

HAJRÁ BARCIKA, HAJRÁ SZALÉZI!

(nt)