Emma napja van. | 2024.04.19

TISZAÚJVÁROS-KAZINCBARCIKA 2-6 (1-3)

2015-02-04 12:23:05

Kedd este Tiszaújvárosban lépett pályára csapatunk, ahol magabiztos győzelmet aratott a hazaiak ellen, akiktől az ősszel a bajnokságban 1-0-ás vereséget szenvedett. A mérkőzésen jól játszottunk, amit bizonyít az, hogy hatszor is sikerült betalálnunk ellenfelünk kapujába.

 

Tiszaújváros-Kazincbarcika 2-6 (1-3)

Tiszaújváros: 60 néző
Vezette: Rendek

Tiszaújváros:
Roza - Galambos, Czégel, Hajdu, Molnár F. - Polényi, Patalenszki, Hussein, Molnár L. - Kovács Sz., Potyka

Csere : Tóth Cs., Fodor, Lippai, Bussy, Sebők, Nagy D., Kele

Kazincbarcika:
1. félidő: Miski - Nyitrai, Komlósi, Lakatos, Illés G. - Dobos, Kasza, Nehéz, Kovács P. - Bene, Elek B.
2. félidő: Miski - Nyitrai, Nagy P., Kasza, Zimányi Á. - Dobos, Illés R., George, Barzsó - Ondó, Montvai

Gólszerzők: Kovács Sz., Hussein ill. Lakatos (2), Elek B., George (2), Ondó

Csapatunkban pályára lépett George Menougong is, aki korábban már szerepelt kék-sárgában. A játékos Gálhidi mester engedélyével a csapatnál készül, azonban többről egyelőre nincs szó.

A Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésünkben annyi változás történt, hogy a találkozó a Victory Kupa elnevezésű torna keretében kerül megrendezésre. Itt részt vesz még a Felsőtárkány és a Putnok csapata is, akik egymással mérkőznek a döntőbe jutásért, ahol a mi mérkőzésünk győztese lesz az ellenfél. A vesztes csapatok a bronzéremért mérkőzhetnek. A torna február 14-én kerül megrendezésre.

A hétvégén utánpótlás csapataink is pályára léptek. A legnagyobb sikert Komlósi Ádám és Simon László korosztálya aratta, akik a hagyományos Sajóvölgye Kupán a 2. helyet szerezték meg, erről később részletesen is beszámolunk.