Andrea napja van. | 2024.04.18

Tennis Classics - Philipp Kohlschreiber helyettesíti Raonicot

2014-11-15 12:48:54

 A jelenlegi első számú német teniszező, Philipp Kohlschreiber helyettesíti Milos Raonicot a jövő keddi, budapesti hetedik Tennis Classics gálán.

    A világranglistán nyolcadik kanadai játékos azután volt kénytelen lemondani a szereplést a magyar fővárosban, hogy második csoportmeccsén combsérülést szenvedett a Londonban zajló ATP-világbajnokságon.
    "Bármennyire is szerettem volna játszani az utolsó csoportmérkőzésemen Nisikori Kej ellen, majd jövő kedden a Tennis Classicson Budapesten, nem megy... Bízom benne, hogy jövőre sikerül bepótolni elmaradt fellépésemet" - idézte Raonicot a magyar szervezők szombati közleménye.
    A hírlevél szerint Kohlschreiber szinte gondolkodás nélkül mondott igent a főszervező, Taróczy Balázs kérésére.
    "Nagyon boldog vagyok, hogy meghívást kaptam a Tennis Classicsra. A nézők talán ezt nem tudják, de a játékosok között komoly híre van az eseménynek és mindenki azt meséli, mekkora élmény, milyen jó a hangulat az arénában és milyen csodálatos város Budapest. Edzésben és jó formában vagyok. Biztosíthatom a nézőket, hogy magas színvonalú produkcióval fogok előállni" - mondta a német teniszező, aki jelenleg 24. az ATP rangsorában.
    Kohlschreiber a keddi gála elődöntőjében az osztrákok ifjú titánjával, Dominic Thiemmel csap össze, a másik ágon pedig a lett Ernests Gulbis és az olasz Fabio Fognini küzd meg egymással.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány