Ivó, Milán napja van. | 2022.05.19 | MNB középárfolyam:

Labdarúgó NB I - Emberhátrányban is győzött Pápán a Debrecen

2014-11-01 19:19:21

 A címvédő Debrecen - Kulcsár Tamás kiállítása miatt több mint egy félidőt emberhátrányban játszva is - 2-0-ra győzött Pápán a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombati játéknapján.

    A hajdúságiak négy bajnoki mérkőzés óta veretlenek.

    OTP Bank Liga, 13. forduló:
Lombard Pápa Termál FC - DVSC-TEVA 0-2 (0-0)
--------------------------------------------
Pápa, 1500 néző, v.: Andó-Szabó
    gólszerzők: Brkovic (57.), Lázár P. (83.)
    piros lap: Kulcsár T. (42.)
    sárga lap: Frizoni (31.), Sluka (34.), Nagy T. (41.), Tóth G. (45.), Bogunovic (82.), illetve Varga J. (36.), Tisza (61.)

    Lombard Pápa Termál FC:
    -----------------------
Szűcs - Tóth G. (Coroian, 59.), Csizmadia, Bogunovic, Frizoni (Faggyas, 69.) - Csilus, Nagy T., Zulevs, Sluka - Kenesei, Popin (Benkő, 74.)

    DVSC-TEVA:
    ----------
Novakovic - Lázár P., Máté P., Brkovic, Korhut - Jovanovic (Vadnai, 88.), Varga J., Zsidai, Bódi (Mihelic, 90.) - Kulcsár T., Tisza (Bouadla, 77.)

    Alacsony színvonalú első félidőt láthatott a közönség, melynek során valamelyest a Debrecen volt veszélyesebb, de helyzetei kimaradtak, ráadásul a játékrész végén Kulcsár Tamás ütésért piros lapot kapott, így emberhátrányba került.
    A kiállítás ellenére a hajdúságiak kezdeményezőbbek maradtak és vezetést szereztek. Ezt követően még inkább visszaesett a tempó, mert a vendégeknek megfelelt az eredmény, az egész meccsen rendkívül passzívan futballozó hazaiak pedig nem tudtak ritmust váltani. A hajrában aztán a Debrecen egy újabb góllal végképp eldöntötte a három pont sorsát.