Auguszta napja van. | 2024.03.29

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Nem bírt egymással az OSC és a Szolnok

2014-10-30 08:07:15

 Nem bírt egymással az OSC és a Szolnok a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában: a főtáblára jutásért zajló párharc első, szerdai összecsapásán 11-11-es döntetlent játszottak egymással a fővárosban.

    A harmadik selejtezőkörös párbaj visszavágóját november 12-én játsszák a Tisza-parti városban, s csak az egyik magyar együttes juthat fel a 12 csapatos főtáblára, ahol kiemeltként már ott van a bajnoki címvédő ZF-Eger.
    
    Eredmény:
A Híd-OSC-Újbuda - Szolnoki Dózsa-Közgép 11-11 (3-4, 0-1, 5-2, 3-4)
-------------------------------------------------------------------
gólszerzők: Kayes 4, Salamon 2, Bátori, Juhász, Graham, Gór-Nagy, Bundschuh, illetve Madaras 3, Kis 2, Gocic, Vámos, Mezei, Alekszic, Varga Dániel, Varga Dénes

    A két magyar csapat azért kerülhetett össze, mert az OSC megnyerte második körös selejtezőcsoportját, míg a Tisza-parti alakulat második lett saját négyesében, márpedig a párosításoknál a csoportelsőkhöz sorsolták a kvartettekben másodikként végzetteket.
    A Kondorosi úti Nyéki Imre Uszodában rendezett szerdai meccsen gyakorlatilag végig fej-fej mellett haladtak egymással a csapatok, a találkozó legjobbja a hazaiaknál a négy gólt szerző Joseph Kayes volt, míg a túloldalon Madaras Norbert három találattal vette ki a részét a csatából.