Dezső napja van. | 2022.05.23 | MNB középárfolyam:

Újabb győzelem - KKSE

2014-10-20 15:26:08

Zsinórban harmadik győzelmét szerezte meg a Kazincbarcikai Kézilabda SE.
A szombat este megrendezett mérkőzésen az a Hajdúböszörmény volt az ellenfél, akik a tavalyi évben győzni tudtak a putnoki sportcsarnokban. A mérkőzés elején a Böszörmény akarata érvényesült, úgy tűnt minden barcikai támadásra felkészültek és sikerült is 2-3 gólos előnyre szert tenniük. Egy időkérés és egy kapus csere hozta meg a változást a mérkőzésen. Kornis László a kapuban remekelt, elől pedig Dobó Dániel használta ki többször is a gyorsaságát a nyitott védekezés ellen. Az első félidő végére már 3-4 gólos hazai vezetést mutatott az eredményjelző és végül 16-12-es barcikai előnnyel mentek pihenőre a csapatok.
A második félidőben is szívósan tapadt a hazai csapatra a böszörményi alakulat, de már közel sem volt olyan hatékony a védekezésük, mint a mérkőzés elején. Természetesen ebben az is közrejátszott, hogy a Mészáros, Hangos, Dobó belső hármas ötletesen és gólra törően kézilabdázott. Ehhez párosult a jó védekezés és egy kiváló formában védő Kornis László.
A kezdeti bizonytalanság után végül is teljesen megérdemelten tartotta otthon a két bajnoki pontot a KKSE.

Kazincbarcikai KSE – Hajdúböszörményi TE 34-25 (16-12)


Putnok Városi Sportcsarnok
Néző: 50 Fő
Vezette: Alapi, Kovács

KKSE: Teremy (kapus) – Steinbinder 4, Dobó 5, Mészáros 9, Szilágyi Á. 3, Hangos 10, Novák Csere: Kornis (kapus), Bíró (kapus), Kovács R, Hajdu, Kovács D., Szilágyi Sz. 1, Nagy Zs. 1, Saláta 1, Balogh
Edző: Závodszky István

 

(nt)