Júlia, Rita napja van. | 2022.05.22 | MNB középárfolyam:

Erős riválisok ellen a Jegesmedvék a Miskolc Autó Kupán

2014-08-27 10:05:05

 

A lengyel bajnok Sanokkal és az osztrák EBEL-ben szereplő Olimpija Ljubljanával csap össze a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata a csütörtökön kezdődő Miskolc Autó Kupa felkészülési tornán.

 

    Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Egri istván klubelnök aról beszélt, hogy korábban nem volt ilyen erősségű torna a városban.
    Majoross Gergely vezetőedző ehhez kapcsolódva jelezte, hogy remekül segíti a felkészülést az, hogy két ilyen szintű együttessel tudnak megmérkőzni. Szerinte a lengyel bajnok és az EBEL-ben edződő szlovén együttes ellen sem lehet kiengedni meccs közben, mert a hibákat azonnal megbüntetik. A tréner hangsúlyozta, hogy a torna is segíti azt a célt, hogy a csapat készen álljon a MOL Liga szeptember 19-i rajtjára.
    A hármas viadalra a napijegyek ezer, a háromnapos bérletek pedig 2500 forintos áron kaphatók.
    Egri István a sajtóeseményen a 2014/2015-ös szezonra is kitért, elmondta, hogy eddig több mint négyszáz bérlet talált gazdára, azaz az ülőhelyek egyharmada már foglalt, de reményét fejezte ki, hogy ez a szám a bajnoki rajtig emelkedni fog.     A klubelnök szerint az augusztus vége, mint időpont még nem igazán „hokiszezon”, de mint mondta, bízik abban, ennek ellenére sok néző látogat majd ki a mérkőzésekre.