Tivadar napja van. | 2024.04.20

Nagyarányú győzelem – KKSE

2018-04-16 13:29:45

Nem várt nagyarányú győzelmet szerzett hétvégén a Kazincbarcikai KSE férfi kézilabda csapata.

A Nádudvaron lejátszott mérkőzésen a barcikaiak már az első percekben magukhoz vették a kezdeményezést és fokozatosan léptek el az ellenfelüktől. A félidőben már megnyugtató 7 gólos vezetéshez jutott a bajnoki címre pályázó Barcika. A második félidőben pedig gyakorlatilag leiskolázták a kissé hitehagyott hazai csapatot. A 15 gólos győzelem már csak azért is meglepő, mert az egyik legnagyobb rivális Kisvárda legutóbb ugyanitt 7 gólos vereséget szenvedett.

Négy fordulóval a vége előtt a jelenleg listavezető Barcikának 27 pontja van, a második helyezett Kisvárdának 24, a harmadik Fehérgyarmatnak 22, de ezek a csapatok egy mérkőzéssel többet játszottak a Barcikától.

Nádudvari ASK – Kazincbarcikai KSE 19-34 (9-16)
vezette: Pásztor, Móra

KKSE: Teremy (kapus) – Hajdú 4, Hangos 4, Koscsó 5, Szilágyi 3, Orosz 1, Tóth 5, csere: Balogh G. (kapus), Fodor (kapus), Kocsis, Balogh Á 3, Kovács R.5, Dobó, Csörgő 2, Novák 1, Saláta 1

Játékos-edző: Kocsis Csaba

Kocsis Csaba: Nehéz mérkőzésre készültünk egy jó ellenfél ellen, ennek megfelelően készültünk, és álltunk bele a rangadóba! Mindenki a pályára került és hibátlanul tette a dolgát!

 

HAJRÁ BARCIKA!