Andrea napja van. | 2024.04.18

Hazai pályán a KBSC

2014-08-23 08:15:58

Az újonc Gyöngyös ellen mutatkozhat be hazai pályán az NB III Keleti csoportjában játszó Kazincbarcikai SC. A szombaton 17.30-kor kezdődő mérkőzésen csak a győzelem lenne elfogadható eredmény.
Az első fordulót mindkét csapat vereséggel kezdte, a Gyöngyös hazai pályán kapott egy ötöst a szomszédvári rangadón (Gyöngyös – Hatvan 0-5), míg a mieink Cigándon vendégszerepeltek, de sajnos nem jártak sikerrel. (Cigánd – KBSC 2-0).
Érdekesség, hogy a Gyöngyös habár elbukta az osztályozót, mégis el tudott indulni az NB III-as bajnokságba, mégpedig azért, mert az osztályozós ellenfele végül is nem vállalta a magasabb osztályban való szereplést.

Csapatunkban változás is történt a héten. Az eddig a Mezőkövesd gárdáját erősítő Sárközi Tamás immár barcikai játékosnak mondhatja magát. Az NB I-ben is bemutatkozó fiatal támadó akár már a Gyöngyös ellen is bevethető lesz, nem úgy, mint a továbbra is sérüléssel bajlódó Nyitrai Dávid és Szabó Ádám illetve a fegyelmi bizottságtól három mérkőzésre szóló eltiltást kapó Zimányi Ádám.

Kazincbarcika-Gyöngyös

Pete András Stadion, 2014. augusztus 23., 17:30
Vezeti: Takács János (Benkő Róbert, dr. Kulcsár Judit)

HAJRÁ BARCIKA!!!

(nt)

Forrás: kbsc.hu