Csongor napja van. | 2024.04.16

A visszavonuláson gondolkodik Klicsko

2014-08-21 07:41:21

Nem akar apaként bokszolni Vlagyimir Klicsko (38). Az ukrán nehézsúlyú profi ökölvívó, aki egyszerre a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), a Bokszvilágszövetség (WBA) és a Bokszvilágszervezet (WBO), a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), vb-címét, valamint a Ring magazin bajnoki övét is birtokolja, a visszavonuláson gondolkodik.

Menyasszonya, az amerikai színésznő, Hayden Panettiere (24) az év végére várja első közös gyermekük megszületését, a sportoló ezért valószínűleg hamarosan szögre akasztja a bokszkesztyűit.

– Nagyon várjuk már a baba érkezését, ott akarok lenni a születésekor. Az idő múlik, a shownak mennie kell tovább, de a valószínűleg nélkülem, mert a gyermekem nem láthat engem bokszolni – jelentette ki a 206 centiméter magas és 98 kilogramm súlyú óriás.
Az ötlete mindenkit meghökkentett, hiszen az elmúlt években ő vált a sportág királykategóriájának egyeduralkodójává. Sorban verte ellenfeleit. A következő meccsét szeptember 7-én vívja a bolgár Kubrat Pulev (33) ellen. Lehet, hogy az lesz az utolsó...?

Forrás: www.blikk.hu