Júlia, Rita napja van. | 2022.05.22 | MNB középárfolyam:

Németh megérkezett Telkibe, a sérült Dibusz távozott

2015-11-05 17:57:11

 

Németh Krisztián, a Sporting Kansas City támadója csütörtökön csatlakozott Telkiben a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharcra készülő magyar labdarúgó-válogatott keretéhez.

    A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint Dibusz Dénes viszont elhagyta az edzőtábort. A Ferencváros kapusa kisebb sérülése miatt nem végezhetett teljes értékű edzésmunkát az elmúlt napokban, az orvosi stáb pedig azt állapította meg, hogy a jövő heti mérkőzésekre még nem lesz tökéletesen rendben, ezért Bernd Storck szövetségi kapitány lemondott a szerepeltetéséről.
    Kedden egy délutáni edzés szerepelt a keret programjában, míg a délelőtt folyamán az elméleti felkészítés kapott főszerepet. A szakmai stáb bő egyórás elemzés során mutatta be a norvég válogatottat a futballistáknak, akik az északiak több közelmúltbeli tétmérkőzésének kivonatát is megtekintették - olvasható az mlsz.hu-n.
    Az MLSZ honlapja arról is beszámolt, hogy a válogatott szűk kerete már körvonalazódik, Storck péntek délután, az M4 Sport csatorna élő adásában hirdeti ki azt a névsort, amelynek tagjai a jövő hét elején ott lesznek a felkészülés finisében.
    Az Eb-pótselejtező első felvonására jövő csütörtökön Oslóban kerül sor, míg a visszavágót három nappal később a Groupama Arénában rendezik. Mindkét összecsapás 20.45 órakor kezdődik. A párharc győztese kijut a jövő évi, franciaországi kontinensviadalra.