Gedeon napja van. | 2024.03.28

Nem vállalta A szürke ötven árnyalata folytatásainak forgatását az első epizód rendezője

2015-03-26 10:43:51

Sam Taylor-Johnson, A szürke ötven árnyalata című erotikus film rendezője nem vállalta a folytatások leforgatását - közölte a Deadline.com hollywoodi hírportál.

    A rendezőnő E. L. James A szürke ötven árnyalata című bestseller-trilógiájának első részét jegyezte. Az Universal stúdióban készült produkció világszerte 500 millió dolláros jegybevételre tett szert Valentin-napi bemutatása óta.
    "A szürke ötven árnyalatának megrendezése intenzív, hihetetlen kirándulás volt, amiért nagy hálát érzek, és köszönöm az Universalnak is. Nagyon jó kapcsolatba kerültem a színészekkel és a stáb tagjaival, különösen Dakotával és Jamie-vel. Bár nem rendezem meg a folytatásokat, sok sikert kívánok annak, aki a második és harmadik epizódot átveszi" - fogalmazott Taylor-Johnson.
    A Universalnak tehát sürgősen új rendező után kell néznie. A dúsgazdag vállalkozót alakító Jamie Dornan és a szeretőjét játszó Dakota Johnson továbbviszik szerepüket a folytatásokban.
    Nem titok, hogy Taylor-Johnson úgy érezte, meg van kötve a keze, mivel a trilógia szerzője teljes körű beleszólást kapott a filmbe, ami példátlan egy debütáló író esetében.
    
    (http://deadline.com/2015/03/fifty-shades-of-grey-sam-taylor-johnson-exits-sequel-1201393459/)