napja van. | 2024.02.29

Fejlesztések a Borszer Kft-nél

2023-02-16 07:08:52

A Borsodszer Kft. technológia-fejlesztési projektje a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz program keretében valósult meg, 117,961 millió forint európai uniós feltételesen vissza nem térítendő támogatás segítségével.

 

A Borsodszer Kft. technológiafejlesztési projektje a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz program keretében valósult meg, 117,961 millió forint európai uniós feltételesen vissza nem térítendő támogatás segítségével. Pályázat célja a vállalkozás fejlesztése, melynek keretében technológiai fejlesztést eredményező új eszközök kerültek beszerzésre. Továbbá a projekt keretében infrastrukturális beruházás, valamint megújuló energiaforrást hasznosító technológia fejlesztés szintén megvalósult.

A beruházásnak köszönhetően a pályázat keretében targonca,JCB 3CX Plus árokásó, JCB minikotró és fúróberendezés, valamint vakológép, simítógép és ollós emelő került beszerzése, amelyek által hatékonyabbá és gyorsabbá válik az árumozgatás és a munkavégzés, a partnereket magasabb színvonalon tudja kiszolgálni a cég. Vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő infrastrukturális és ingatlan beruházás keretében jelenlegi irodaépület és a környezetének fejlesztése valósult meg. Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása keretében pedig napelemes és hőszivattyús fűtési rendszer is telepítésre került, mellyel a fogyasztás nagy részét kívánja kiváltani zöld energiával.

A beruházással a szolgáltatási technológiánkba illeszkedő és minőségünket javító technológiabirtokába kerül, illeszkedve ezzel a GINOP Plusz-1.2.3-21 azonosító számú A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű elnevezésű felhíváshoz.
A fejlesztés eredményeként a versenyképesség növekedése valósult meg.

A projekt megvalósítási helyszíne: 3780 Edelény, Tárna út 1.
A projekt befejezési dátuma: 2022.12.31.
A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01143

További információ kérhető:
Juhász Péter ügyvezető
elérhetőség:
+36 30 683 0630
borsodszer@borsodszer.hu