Gedeon napja van. | 2024.03.28

Czunyiné: a választás tétje, hogy megfelelő válaszokat adjunk a migrációra

2019-04-18 15:39:00

A májusi európai parlamenti választások tétje, hogy megfelelő válaszokat adjunk a migrációra, és folytathassuk azt a politikát, mely Magyarországot az Európai Unió biztonságos országává tette - hangoztatta csütörtökön Kisbéren Czunyiné Bertalan Judit, a térség fideszes országgyűlési képviselője.

    A politikus a kisbéri piactéren tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: az ország válasza egyértelműen a magyar családok támogatása a migrációra és a népesedéspolitikai kérdésekre.
    Czunyiné Bertalan Judit hozzátette, a Fidesz azt szeretné, ha a migrációt érintő döntési jogkörök a továbbiakban is a nemzetállamoknál maradnának, és ne támogassanak olyan tervezeteket, amelyek a migrációt ösztönzik.
    Elmondta, hogy a Fidesz országszerte, így Komárom-Esztergom megyében is folytatja az aláírásgyűjtést Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akcióprogramjának támogatásáért, amelynek célja a bevándorlás megállítása.
    A képviselő kijelentette, azért kérik a Fidesz-KDNP választási listájának támogatását, hogy meg tudják védeni Magyarország és Európa keresztény kultúráját, és folyatódhasson a nemzeti értékek alapján álló jövőépítés.