Auguszta napja van. | 2024.03.29

Kormánypártok: kiderül, hogy lehet-e számítani az ellenzékre Magyarország védelmében!

2018-09-10 16:05:00

A Sargentini-jelentés elutasítására szólította fel az ellenzéki pártokat és EP-képviselőket Nacsa Lőrinc a kormánypártok nevében hétfőn, Budapesten. 

    Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője úgy fogalmazott: a jelentés európai parlamenti vitáján és szavazásán megint ki fog derülni, hogy lehet-e számítani az ellenzékre Magyarország védelmében vagy nem.
    A kormánypárti politikus a Fidesz-KDNP frakciószövetség véleményét tolmácsolva rámutatott: az Európai Parlament bevándorláspárti többsége, a Soros-birodalommal szövetkezve most egy újabb bosszúhadjáratra készül Magyarország ellen.
    Meg akarják bélyegezni a magyar embereket, amiért következetesen elutasítják a bevándorlást.
    A KDNP-s politikus kijelentette: az Európai Parlamentben ülő magyar képviselőknek meg kell védeni az országot és a magyar embereket, és a kormánypárti képviselők így fognak tenni.
    Nacsa Lőrinc szerint azonban erős a gyanú, hogy most is lesznek olyan ellenzéki képviselők, akik elárulják az országot és azokkal szövetkeznek majd, akik bevándorló kontinenssé akarják tenni Európát.
    A kormánypártok ezúton is felszólítják az ellenzéki pártokat és EP-képviselőket, hogy utasítsák el a jelentést - mondta a kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.