Gedeon napja van. | 2024.03.28

Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat

2017-07-05 19:40:00

 

Idén már hetedik alkalommal díjazták a legjobb magyarországi üzleti szolgáltatókat, a Business Traveller Hungary magazin közönségszavazásán 10 kategóriában hirdettek nyerteseket szerdán Budapesten.

 

    A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 10 kategóriában - így szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig adhatták le voksukat. Az egyes kategóriák három jelöltjéről az olvasók javaslata alapján idén is egy szakmai zsűri döntött. A szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat, egyúttal lehetőségük volt saját jelöltet is állítani, ez utóbbiak közül a legtöbb jelölést kapó szolgáltatók közönségdíjat kaphattak.
    Az idén már 10 kategóriára bővült a lista, újként a legjobb rendezvényszervezőre is lehetett szavazni - mondta Kelecsényi Ágnes, a magazint kiadó Turizmus Kft. marketingigazgatója.
    A legjobb budapesti business hotel díjat 2017-ben a Kempinski Hotel Corvinus kapta, a közönségdíjat az Aria Hotel Budapest nyerte. 
    A legjobb vidéki business hotel a sárvári Spirit Hotel lett, a közönségdíjas az Avalon Park Miskolctapolca. 2017-ben a legjobb üzleti (corporate) utaztató az OTP Travel, a közönségdíjat a Mauri Utazási Iroda kapta. 
    A legjobb légitársaság a Turkish Airlines lett, a közönségdíjat a Lufthansa Hungary nyerte. 
    A legjobb autókölcsönző a Sixt lett, a közönségdíjas az AVIS. 
    A legjobb üzleti rendezvényhelyszín díját 2017-ben a Pesti Vigadó kapta, a közönségdíj az Aquaworld Budapesté. 
    A legjobb vidéki "business city" azaz az üzleti utazókat legjobban kiszolgáló város címet Debrecen nyerte  a közönségdíjas Győr lett. 
    A legjobb budapesti étterem címet a Halászbástya Étterem, a közönségdíjat a Vak Varjú Étterem kapta. 
    A legjobb vidéki étterem a csopaki Márga Bisztró lett, a közönségdíjat a debreceni IKON Étterem kapta.
     Az idén először átadott legjobb rendezvényszervező a HPS Experience lett, a közönségdíjat az Art Group nyerte el.