Levente, Irén napja van. | 2022.06.28 | MNB középárfolyam:

Közlekedik a család - közlekedésbiztonsági vetélkedő Miskolcon

2022-05-19 06:18:16

Közlekedésbiztonsági vetélkedőre hívja a családokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság. Az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a családok szabályos közlekedésének propagálása céljából idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” vetélkedősorozatot.

A vetélkedő megyei döntőjét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2022. június 18-án (szombaton) rendezi a Miskolc Autóház Kft. (Skoda Márkakereskedés) Déli városkapuban lévő telephelyén.

A családok négy versenyhelyszínen, játékos formában mérik össze tudásukat. A rendezvényen ütemezve történik a családok elméleti és gyakorlati tudásának felmérése. Az a család, aki a legsikeresebben szerepel a megyei versenyen, képviseli megyénket az országos döntőn.

A versenyen való részvétel ingyenes. A vetélkedőre olyan családokat várunk, ahol a szülők 6-17 év közötti gyermeket nevelnek. A verseny fődíja egy Skoda Fabia személygépkocsi.

A rendezvényről – a jelentkezésről is bővebben: www.kozlekedikacsalad.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság minden érdeklődőt szeretettel vár!