Virgil napja van. | 2021.11.27 | MNB középárfolyam:

Gyurcsány mindent vitt – a hálózat köszöni jól van, él, virul, és kiszolgálja a külföldi érdekeket

2021-10-18 00:13:06

Mint Casino de Monte-Carlóban – közismertebb nevén monte-carlói kaszinóban – mindent visz a ház, úgy vitt mindent Gyurcsány Ferenc az ellenzéki előválasztásban. Lehet, hogy a véreskezű Apró Antal unokája, Gyurcsányné, nem lett a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje, de  Gyurcsány a most nyert zsetonhalmokkal a 2022-es országgyűlési választások után megalakuló országgyűlés egyik meghatározó frakciójának lesz a vezetője.

A hálózat segítségével Gyurcsány Ferenc bámulatos gazdasági és politikai karriert tudhat maga mögött

Bámulatos karriert futott be a gazdasági és a politikai életben Gyurcsány Ferenc. A kommunista nomenklatúra egyik vezetőjeként, a véreskezű Apró Antal családjába benősülve, villámgyorsan Magyarország leggazdagabbjai közé került. Anyósának, dr.Apró Piroskának a segítségével, szinte fillérekért szerezte meg a teljes magyar alumínium-, és a hozzá kapcsolódó feldolgozóipart.

A vörös polip segítségével még bámulatosabb politikai karriert tudhat maga mögött az egykori KISZ-KB titkár. 2000-ben belépett az MSZP-be, amelynek az elnöke is lett, és a nullára amortizálta az MSZMP utódpártját..

A hálózat segítségével a D-209-es Medgyesi Péter kormányában a Gyermek-, ifjúsági és sportminiszter bársonyszékét foglalhatta el. Ebből a pozícióból, amolyan elvtársias módon döfte hátba Medgyesit, és soha senki által meg nem választott miniszterelnök lett. Röpke öt év alatt, Magyarországot is a tönk szélére vezette. Gyurcsányt 2009-ben az elvtársai leváltják. Lemond az MSZP elnökségéről is, és elkezdi módszeresen ledarálni a posztkommunista utódpártot.

Mindig Gyurcsány Ferenc nyer az ellenzéki oldalon

Téved aki leírta Gyurcsány Ferencet, mert az a ma is köztünk élő kommunista hálózatot írná le. Gyurcsány miniszterelnöki bukását követő 12 év alatt – ez a politikában egy szempillantás – egységesítette a baloldalt. Magyarország egyik leggazdagabb embereként, nem jelenthetett gondot az MSZP belüli Demokratikus Koalíció Platformból egy új, posztkommunista gyökerű baloldali pártot létrehozni, és a tagságát elszipkázni.

Gyurcsány áldásos pártépítő tevékenységének köszönhetően, az MSZMP utódpártja ma a megszűnés határára sodródott. Az egykori KISZ-KB titkár legnagyobb politikai bravúrja nem a baloldali pártocskák egyesítése a Demokratikus Koalíció zászlaja alatt, hanem a szélsőjobboldali Jobbik bedarálása. Sokan kárörvendően jegyezték meg: összenő, ami összetartozik. Utalva arra, hogy a szélsőbal és a szélsőjobb egytőröl fakad.

Gyurcsány zseniális húzása volt az ellene megalakult Jobbik leszalámizása, a kocsmai stílust képviselő Jakab Péter pártelnök partvonalon kívülre helyezése. Az is kiderült, hogy az ellenzéki előválasztási komédia szereplői nem díjazták Jakab primitív megnyilvánulásait, aki búcsút inthetett miniszterelnök-jelölt álmainak.

Gyurcsányék megerősödése az EU - választásokat követően felgyorsult, amikor a fanatikus posztkommunista nyugdíjasok pár százalékot kitevő szavazataival sikerült a véreskezű Apró Antal unokáját, a bolgár származású Dobrev Klárát Brüsszelbe képviselőnek kijuttatni. Gyurcsánynét megválasztottak az Európa Parlament alelnökének. Innentől sikerült Brüsszelt és a nemzetközi médiát még jobban Magyarország ellen hangolni. Gyurcsányné és a többi balliberális képviselőtársa nem tett/tesz mást, mint kommunista elődeikhez híven, idegenek – a nemzetközi globalizmus – érdekeit szolgálja a magyar érdekek helyett.


Az ellenzéki előválasztást idegen érdekek mozgatták, és a Gyurcsány vezérelte baloldalt próbálják helyzetbe hozni

A magyar és a nemzetközi balliberális média, az utóbbi időben derekasan lejáratta Magyarországot. A legnevetségesebb az volt, amikor különféle összevetésekben fejlődő – afrikai – országok mögé sorolták az országot, de volt olyan is, amikor az Észak-Koreai diktatúrához hasonlították.

Mi a baj Magyarországgal? Miért vonják kétségbe a demokratikus berendezkedését, jogállamiságát a posztkommunista „európai demokraták” olyan országban, ahol egyes helyeken a diktatúra szaga még nem szellőzött ki teljesen? Ahol a kommunista hálózat az Európai Egyesült Államok legfőbb támogatójaként él és virul? Ahol a kommunista diktatúra felelősei menlevelet kaptak a bűneikért, és unokáik a politikai hatalomért folytatnak véres küzdelmet?

A probléma nem a magyar jogállammal van, hanem a gazdaság irányításával. 2010-től Orbán Viktor vezette kormányok fokozatosan elzárták a pénzcsapokat. Elapadtak a külföldre irányuló magyarországi „ingyen” pénzforrások. Thomas Piketty francia baloldali közgazdász szerint, még mindig 1 %-kal több pénz folyik ki Magyarországról, mint ami – beleértve az eu-s forrásokat is – befolyik. Itt már azonnal megdől a balliberálisok mantrája az európai adófizetők támogatásáról!

2010 előtt a kommunista kormányok minden stratégiai ágazatot kijátszottak a nemzetközi tőkének, sőt a „befektetés kockázatát” azzal csökkentették, hogy garantálták a profitot.

A 2010 utáni polgári Magyarország, miért nem illik bele az Európai Unióba?

  • A pénz, aminek patakokban kellene kifolyni az országból, nem folyik.
  • A kimagasló profitot termelő stratégiai vállalatok már a magyarok javára tevékenykednek.
  • Megszűnt az energiaárak évenkénti többszöri emelése.
  • Az alapkamat alacsonyan tartásával a nemzetközi pénzügyi körök profitja nagymértékben csökkent.
  • Megszűnt a devizaalapú csalással a családok kifosztása. A kiagyalói megúszták a felelősségre vonást, pontosan azért, mert a diktatúra szaga az igazságszolgáltatás egyéb helyein még érződik.

Érdekes itt nem kiabálnak az „európai demokraták” a jogállam sérüléséért! Érthető, hiszen Róna Péter balliberális közgazdász szerint, Gyurcsány Ferenc is érintett az ügyben.

A nemzetközi tőke előszeretettel veszi igénybe a posztkommunistákat, akiket a hatalomba juttatnak és feltétel nélkül szolgálják ki az érdekeiket. Ez az előválasztás sem szól egyébről, mint a legalkalmasabbat megtalálni a „jogállam visszaállítására”, vagyis a pénzcsapok újbóli megnyitására.