József napja van. | 2024.03.19

Veszélyben a sok száz milliárdos Apró -Dobrev - Gyurcsány vagyon

2021-06-12 13:27:00

A Nemzeti Együttműködés Rendszerének (NER) "darabokra bontását" ígérte a Demokratikus Koalíció miniszterelnökjelöltje az ellenzék választási győzelme esetére szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Komoly veszélybe kerülhet az Apró-Dobrev-Gyurcsány összeharácsolt vagyon. A zsidóktól elkobzott villa, amelyben Gyurcsányék laknak, a Gyurcsány nevére, fillérekért átjátszott vagyon, a kötcsei több száz éves udvarház, a sok-sok milliárd forint, az értékes állami ingatlanok végre visszaszállhatnak a magyar nemzet jogos tulajdonába. Akkor lenne teljesen kerek, ha a rendszerváltáskor ellopott közel 50 000 milliárd forintnyi vagyont is visszaszerezné Apró Antal unokája az elvtársaiktól!

Gyurcsányné Dobrev Klára nagyapjának, a véreskezű Apró Antalnak a több száz felakasztott áldozatának az életét már nem tudják visszaadni!

Dobrev Klára azt mondta: nem lehet megengedni, hogy a hatalom arra használja fel a teljes államigazgatást és a jogszabályokat, hogy barátait és családtagjait gazdagítsa.

"Ennek a világnak fogunk 2022-ben véget vetni" - jelentette ki.

Az oligarchák vagyonának zárolására tett javaslata kapcsán a politikusnak feltették a kérdést: ki az oligarcha, valamint ő és férje, Gyurcsány Ferenc annak számít-e?

Az az oligarcha, aki kormányfői, miniszteri pozícióját arra használja, hogy barátait és családtagjait gazdagítsa - válaszolta Dobrev Klára.

A politikus szerint vizsgálni kell azoknak a vagyonát, akik az elmúlt évek közbeszerzésein úgy jutottak milliárdokhoz, hogy rajtuk kívül nem volt más versenyző, továbbá azokét, akik túlárazással dolgoztak.



Képújság
Sajómente Média Alapítvány