Zsófia napja van. | 2021.05.15 | MNB középárfolyam:

Nacsa: a baloldal továbbra is oltásellenes kampányt folytat

2021-04-17 12:00:40

A KDNP frakciószóvivője szerint a baloldal továbbra is oltásellenes kampányt folytat, sőt, új lendületet is adott neki.

    Nacsa Lőrinc az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában azt mondta, Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő az ATV műsorában "megkérdőjelezte és letagadta" az orosz és a kínai vakcina hatékonyságát.
    A kormánypárti politikus leszögezte, az említett vakcinákat a magyar szakemberek alaposan megvizsgálták, és mostanáig már több százezer embert oltottak be velük Magyarországon, valamint több milliót a világon.
    "Gyurcsány felesége tehát nemcsak a valóságnak, de a magyar szakemberek véleményének is ellentmond, letagadja és semmibe veszi őket, ráadásul szavaival el akarja bizonytalanítani az embereket az oltásban" - fogalmazott Nacsa Lőrinc.
    Szerinte ebből is látszik, hogy az oltásellenes kampány nem ért véget a baloldalon. "Mi a Fidesz-KDNP-nél azt kérjük, hogy ne hallgassanak az oltásellenes baloldalra, ne figyeljenek az oltásellenes kampányukra" - üzente a frakciószóvivő.
    Nacsa Lőrinc azt kérte, aki még nem tette meg, regisztráljon a védőoltásra, hogy "minél hamarabb legyőzhessük a vírust".
    "Minden vakcina, amit a magyar hatóságok megvizsgáltak és ellenőriztek, hatásos és megfelelő, bátran oltassa be magát mindenki" - hangsúlyozta a politikus.