Adél napja van. | 2023.01.29

Őrizetben a strandolók megkárosítója

2015-08-14 11:41:38
A tiszaújvárosi strandon őrizetlenül hagyott táskákból lopott az a miskolci férfi, akit a rendőrök a helyszínen tetten értek és elfogtak.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság G. Imre 44 éves miskolci lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a tiszaújvárosi termálfürdő területén 2015. augusztus 13-án délelőtt több őrizetlenül hagyott táskából készpénzt, fényképezőgépet és napszemüveget tulajdonított el.

 

A strandon szolgálatot teljesítő járőrpárosnak feltűnt a mások táskáit feltűnően vizsgáló, majd a jelenlétükre idegesen reagáló férfi, aki menekülés közben megpróbált trükkös módszereket is bevetni: előbb medencében a fürdőzők között próbált elvegyülni, majd az öltözőszekrények mögött akart búvóhelyet találni. A rendőrök azonban elfogták a strantolvajt, majd megtalálták nála a korábban eltulajdonított értékeket. A tíz sértett összesen több mint 200.000 forintos lopási kára így azonnal megtérült.  

 

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.