Stefánia napja van. | 2023.11.28

Köszönőlevél - Bárkiért, bármikor

2015-08-11 14:42:47
Egy nyugállományú alezredes írt köszönőlevelet az Encsi Rendőrkapitányság munkatársainak, mert tetten érték azokat a tolvajokat, akik az egykori rendőr értékeit akarták ellopni Abaújváron.

Mint arról korábban beszámoltunk az Encsi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. Ödön 23 éves, G. Györgyi 46 éves és P. Beáta 18 éves abaújvári lakosokkal szemben. A gyanúsítottak 2015. július 2-án 21 óra 30 perc körüli időben egy abaújvári ingatlanból akartak nagy értékű kerti gépeket eltulajdonítani, mintegy fél millió forint értékben. A terhelteket a rendőrök tetten érték, így azok nem tudtak elvinni semmit.

 

A sértett, - mint utóbb kiderült a Debreceni Rendőrkapitányság egykori rendőr alezredese - köszönő levelet írt dr. Antal István r. ezredesnek, az Encsi Rendőrkapitányság vezetőjének. „Az akció sikere köszönhető volt a megbízható információnak, az akció gyors, szakszerű és fegyelmezett végrehajtásának. Az akció a tervnek megfelelően zajlott le. Este 21 óra 30 perc körüli időben megjelent három személy az udvarunkon, leütötték a garázsunkról a lakatot, kifeszítették a kétszárnyú ajtót, majd kihúzták a fűnyíró traktort és a rotációs kapát, mindeközben a rendőrök rajtuk ütöttek, s mind hármójukat elfogták. Engedje meg Kapitányságvezető úr, hogy az érintettek példamutató munkáját megköszönjem. Az eredményes munkához gratulálok, további munkájukhoz erőt, egészséget és sok sikert kívánok”.