Ágota napja van. | 2023.02.05

Az elmúlt 24 órában történt

2015-08-10 08:59:37
A megye rendőri szervei 2015. augusztus 9-én két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság O. Tibor 29 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy Miskolcon, a Tizeshonvéd utcán 18 óra körüli időben ordítozott és agresszívan viselkedett, amely cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat és megbotránkozást keltsen. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A mezőkövesdi járőrök további egy fővel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Miskolci Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.