napja van. | 2024.02.29

Felgöngyölített szálak

2015-06-11 14:20:40
A kitartó nyomozás eredményeként két ózdi kábítószer dílert is azonosítottak, majd elfogtak az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai.

Mint arról korábban a rendőrség beszámolt kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen az Ózdi Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint Ózdon az Iparvasút környékén az elmúlt hónapokban egy fiatal férfi kábítószert árult több helyi fiatalnak.

 

A nyomozás eredményeként az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai 2014. október 28-án Ózdon azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Dezső 24 éves helyi lakost.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság a beismerő vallomást tett gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2014. október 30-án elrendelt.

Az ügyben tovább folytatott nyomozás eredményeként a nyomozók azonosítottak egy másik dílert is, aki szintén kábítószert árult a városban. A beszerzett bizonyítékok alapján kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrség 2015. június elsején bűnügyi őrizetbe vette M. Tamás 40 éves domaházai lakost. A terhelttel szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az Ózdi Járásbíróság 2015. június 5-én elrendelt.