Jolán napja van. | 2024.06.15

Az elmúlt 24 órában történt

2015-06-04 12:43:14
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. június 4-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság M. Istvánné 51 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 20 óra körüli időben a Miskolc, Búza téren hangoskodott, majd a kiérkező járőröket szidalmazta, amely cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat és megbotránkozást keltsen. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további egy, míg a mezőkövesdi járőrök két fővel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a kazincbarcikai egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos, továbbá három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.