Eleonóra napja van. | 2024.02.21

Az elmúlt 24 óra számokban

2015-05-06 09:18:01
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. május 5-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság M. Vivien 20 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont nőt a rendőrök 18 órakor Miskolcon, a Bajcsy-Zsilinszki Endre utcán - védett övezetben - tetten érték, miközben szexuális szolgáltatását kínálta az arra közlekedő járművezetőknek. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci, a kazincbarcikai és az ózdi járőrök további egy-egy férfival szemben garázdaság, járművezetés az eltiltás tartama alatt, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően az encsi, az ózdi és a tiszaújvárosi egyenruhások szintén egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.