Adél napja van. | 2023.01.29

Az elmúlt 24 óra számokban

2015-04-29 08:35:50
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. április 28-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság V. Szabolcs 33 éves miskolci lakossal szemben. A rendőrök 2015. április 28-án 6 óra 30 perckor a 26-os számú főúton, Sajóbábony térségében igazoltatták az eljárás alá vont személyt, aki úgy vezette járművét, hogy őt a Miskolci Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A kazincbarcikai járőrök további egy fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően az edelényi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.