Tibor napja van. | 2024.04.14

Visszakapta laptopját

2015-04-07 15:47:59
A kazincbarcikai rendőrök a bejelentéstől számított három órán belül megtalálták, lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának az ellopott számítástechnikai eszközt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. István helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a 40 éves gyanúsított 2015. március 30-án 19 órát megelőző időben betört egy kazincbarcikai lakásba, ahonnan laptopot és annak tartozékait tulajdonította el.

A 63 éves sértett másnap délelőtt jelentette a helyi rendőrkapitányságon a sérelmére elkövetett bűncselekményt. A nyomozók az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként, a bejelentést követő három órán belül megtalálták, lefoglalták és visszaszolgáltatták tulajdonosának az ellopott számítástechnikai eszközt.

A rendőrök a kora délutáni órákban a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit is elfogták, aki kihallgatása során beismerte a terhére rótt bűncselekményt.