Adél napja van. | 2023.01.29

Beismerte tettét az ivádi gyilkos (videóval)

2015-04-04 08:36:17

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, mert egy 18 éves lány holttestét találták meg Ivád külterületén 2015. március 6-án 8 óra 30 perckor, akinek halálát idegenkezűség okozta.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel a súlyos bűncselekmény elkövetőjének azonosítása érdekében. 

A nyomozásban beszerzett információknak, a rögzített helyszíni nyomoknak, és az eljárásba bevont szakértőknek köszönhetően a rendőrök azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit.

K. Zsolt 38 éves salgótarjáni lakost a nyomozók a Készenléti Rendőrség speciális egységeinek segítségével 2015. április 2-án 10 óra előtt néhány perccel elfogták Nagybátony közelében, amint személyautójával közlekedett.

A gyanú szerint a férfi ugyanezen gépjárművet használta a bűncselekmény elkövetésekor is, így azt a rendőrség lefoglalta és a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézetbe szállította vizsgálatra.

A férfi kihallgatásakor részletes, beismerő vallomást tett.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a gyanúsított bűnügyi őrizetét elrendelte, továbbá kezdeményezte előzetes letartóztatását.