Adél napja van. | 2023.01.29

Közelebb az állampolgárokhoz – fotókkal

2015-03-31 16:19:10
Harmadízben tartott a székhelyi városban kihelyezett „mobil fogadóirodát” az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse.

Putnok város több területén 2015. március 26-án a rendőrség, valamint a helyi önkormányzat képviselői előre meghirdetett időben és helyen ismételten közterületi fogadóirodát tartottak.

A kihelyezett fogadóiroda létrehozásával a szervezők célul tűzték ki, hogy a lakossággal tovább erősítsék a személyes kapcsolatfelvételt, valamint a szolgáltató jelleget előtérbe helyezve biztosítsák az államigazgatási szolgáltatásokhoz való gyors és könnyű hozzáférést.

A bejárással egybekötött fogadónapon többen éltek a lehetőséggel és megosztották véleményüket, javaslataikat a hatóságokkal. A mobil fogadóiroda szolgáltatását igénybevevő helyi lakosok részére a rendőrség munkatársai bűnmegelőzési és egyéb közérdekű információkat tartalmazó tájékoztatót adtak át.

 

A gömöri városban harmadízben megtartott helyszíni lakossági kapcsolatfelvétel tapasztalatai egyértelműen hasznosnak bizonyultak, beváltották a hozzá fűzött reményeket. A szolgáltató jellegű, véleménykérő hatósági bejáráson mások mellett részt vett Pataki Norbert r. alezredes, a Putnoki Rendőrőrs parancsnoka, Fekete Zsolt r. őrnagy, rendészeti alosztályvezető, Tarr István alpolgármester, valamint Elek Józsefné, a helyi ügyfélszolgálati iroda munkatársa is.