Ágota napja van. | 2023.02.05

Az elmúlt 24 óra számokban

2015-03-27 10:57:46
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. március 26-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Péter 49 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 2015. március 26-án 15 óra 20 perckor az egyik miskolci áruházban egy palack szeszes ital eltulajdonítása közben érték tetten. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további két fővel szintén tulajdon elleni szabálysértés (fémlopás), míg az ózdi és a tiszaújvárosi járőrök egy-egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a szerencsi és a tiszaújvárosi egyenruhások egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.