Abigél napja van. | 2023.02.09

KMB: Tudta hol keresse a tolvajt

2015-03-05 08:08:59
A helyi körzeti megbízott járőrtársával a bejelentést követően azonnal felkutatta és elfogta azt a tolvajt, aki egy tiszakeszi udvarról lopott el egy kerékpárt. A sértett még aznap visszakapta a rendőröktől a jármű fellelt alkatrészeit.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrsre ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2015. március 1-jét megelőzően bement egy tiszakeszi lakóház körbekerített udvarára, ahonnan eltulajdonított egy kerékpárt.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a helyi körzeti megbízott járőrtársával rövid időn belül azonosította, elfogta, majd a rendőrőrsre előállította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható I. János 53 éves helyi lakost, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A körzeti megbízottak a gyanúsított lakásán végrehajtott házkutatás során szétszerelt állapotban bukkantak rá a bicikli több alkatrészére, míg a kerékpár lila színű vázát az ingatlannal szemben lévő nádasba rejtetve találták meg.

A kétkerekű fellelt alkatrészeit a sértett még aznap visszakapta a rendőröktől.