Adél napja van. | 2023.01.29

Körzeti megbízotti irodát avattak Alsóvadászon

2015-03-02 15:33:51
A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.

Kovács Béla r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője, valamint Szemán János, a község polgármestere 2015. március 2-án új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Alsóvadászon.

A rendezvényen a szomszédos települések polgármesterei, helyi lakosok, önkormányzati képviselők mellett megjelent dr. Ódor Ferenc az Encsi Járási Hivatal vezetője, Czeglédi Natália a Szikszói Járási Hivatal vezetője, valamint dr. Antal István r. alezredes, az Encsi Rendőrkapitányság vezetője is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen az iroda négy körzeti megbízottja, Grebely András r. főtörzszászlós, Szemán Róbert r. törzszászlós, Takács Lajos r. főtörzsőrmester és Kovács Norbert r. főtörzsőrmester  az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az újonnan kialakított szolgálati helyiséget.

Az Encsi Rendőrkapitányság alárendeltségébe tartozó Alsóvadászi Körzeti Megbízotti Iroda illetékességi területéhez a székhelyi község mellett, Kupa, Monaj, Homrogd, Selyeb, Abaújszolnok és Nyésta tartozik. A területen élő lakosság lélekszáma mintegy 3.500 fő.