Abigél napja van. | 2023.02.09

Az elmúlt 24 óra számokban

2015-01-23 10:03:21
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Józsefné 63 éves, G. Mária 31 éves helyi lakosokkal, valamint egy 16 éves szini lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. január 22-én 13 óra 30 perckor Miskolc belvárosában előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazták egymást. A kiérkező rendőrjárőrök a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő nőket elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

A megye rendőri szervei 2015. január 22-én két elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.  

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsének járőrei 2015. január 22-én 10 órakor Felsőzsolcán elfogták azt a 17 éves helyi lakost, aki ellen a Miskolci Járásbíróság lopás vétsége és más bűncselekmények elkövetése miatt folyamatban lévő eljárásban adott ki elfogatóparancsot.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2015. január 22-én 21 óra 10 perckor Kazincbarcikán egy hipermarketben igazoltatták V. János 24 éves hodászi lakost, akiről megállapították, hogy a Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt körözi.

Az elfogott férfiakat a rendőrök a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Encsi- míg további két esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.