Abigél napja van. | 2023.02.09

Virág helyett viperával akart békülni

2015-01-16 15:30:18
Különélő felesége munkahelyére ment, majd a nála lévő teleszkópos bottal akart nyomatékot adni szavának egy miskolci férfi.

A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást É. Norbert, 40 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. január 13-án a tőle külön költözött feleségét felkereste annak munkahelyén, egy üzletházban, akit előbb életveszélyesen megfenyegetett, majd a zsebéből elővett egy viperát és azzal többször a köztük lévő üvegajtóra csapott. A garázda férj cselekményével olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy az ott tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a járőrök a helyszínen elfogták, megbilincselték és a rendőrkapitányságra előállították a virág helyett viperával közeledni akaró férjet, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését.