Adél napja van. | 2023.01.29

Az elmúlt 24 óra számokban

2015-01-13 09:13:32
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megyében 2015. január 12-én a tiszaújvárosi járőrök egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai három körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. F. D. 39 éves olasz és S. M. 21 éves szlovák állampolgárok ellen a Cagliari Bíróság bűnszervezetben való részvétel, csalás és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélés, míg R. György 30 éves miskolci lakossal szemben a Tiszaújvárosi Járásbíróság hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A fentieken túlmenően az ózdi és a kazincbarcikai járőrök egy-egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.