Adél napja van. | 2023.01.29

Az elmúlt 24 óra számokban

2015-01-07 09:07:38
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. január 6-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A mezőkövesdi rendőrök egy, az encsi járőrök két férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A rendőri intézkedésekkor tetten ért személyek egyike egy mezőkövesdi áruházból dezodort, míg a másik két tolvaj Baktakék külterületén akácfát kívánt eltulajdonítani. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai kettő, míg a Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei három elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a miskolci és encsi járőrök egy-egy, az ózdi járőrök pedig három fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.