Tibor napja van. | 2024.04.14

Lezárt ügyek: Kipakoltak

2015-01-06 14:09:06

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik egy kazincbarcikai lakást három nap alatt rámoltak ki.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövetők 2014. április 15-e előtt egy nem lakott kazincbarcikai ingatlanból bútorokat és különböző használati eszközöket vittek el. A tolvajok legalább kétszer voltak a tetthelyen, ahonnan gáztűzhelyt, páraelszívót, mosdókagylót, csaptelepet, függönyt és rézkarnist tulajdonítottak el, a beépített konyhaszekrényt pedig három nap alatt szerelték szét és vitték el.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók bejelentéstől számított pár óra alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével magalapozottan gyanúsítható A. László 25 éves és K. László 34 éves kazincbarcikai lakosokat, akik kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2014. december 30-án lezárta és az ügyet vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.