Adél napja van. | 2023.01.29

Ékes-példa az összefogásra

2014-12-19 12:29:59
A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének segítettek a borsodi rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány különös figyelmet fordít az idős korosztály áldozattá válásának elkerülésére. Az alkalmazandó magatartásformák ismertetésén túl egyszerű, alacsony áron beszerezhető biztonsági berendezéseket ajánlanak a bűnmegelőzési szakemberek az érintetteknek. Bár kereskedelmi tevékenységet nem folytatnak, de kis közösségek részére segítséget nyújtanak az eszközök beszerzésében.

Ez év folyamán közel 1500 darab elektronikus ajtóék, személyi riasztó és riasztó lakat kedvezményes beszerzését koordinálták a veszélyeztetett korcsoport részére a rendőrök.

 

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének felkérésére 2014. december 17-én Miskolcon 6-6 darab elektronikus ajtóéket és személyi riasztót adtak át térítésmentesen a bűnmegelőzési szakemberek.

A karácsonyi hangulatban megtartott ünnepélyes megbeszélés során Dudás Péter r. alezredes adta át a vagyonvédelmi technikai eszközöket a szövetség titkárának, Béres Ágnesnek.