Tibor napja van. | 2024.04.14

Lezárt ügyek: Ittasan vezetett

2014-12-16 14:46:34
Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy kazincbarcikai férfival szemben, aki ittasan vezette autóját, majd a hatósági ellenőrzés során magára zárta az ajtókat.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Z. László 57 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton haladt járművével 2014. október 31-én 23 óra 20 perckor, amikor is a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, amit a közúti ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda megerősített.

A sofőr a rendőri intézkedés közben hirtelen az autójába ült és magára zárta az ajtókat, amiket a felszólításra ki nyitott, de futni kezdett a rendőrök elöl. Az egyenruhások hamar utolérték a férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

 

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.