Ágota napja van. | 2023.02.05

Az elmúlt 24 óra számokban

2014-12-15 09:39:45
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megyében 2014. december 14-én az encsi járőrök egy férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai két körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe. O. Zsolt 19 éves miskolci lakossal szemben a Miskolci Járásbíróság lopás vétség, míg Sz. Gábor 38 éves szintén helyi lakos ellen a Mohácsi Járásbíróság tartási kötelezettség elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A fentieken túlmenően az ózdi járőrök kettő, míg a miskolci, a kazincbarcikai és a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.