Eleonóra napja van. | 2024.02.21

Az elmúlt 24 óra számokban

2014-12-15 08:31:15

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. József 27 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon a Király utcában 2014. december 12-én 9 óra 17 perckor hozzátartozójával folytatott vita hevében a második emeleti lakás ablakából az utcára kidobott egy televíziót. A hatóság bűnügyi őrizetbe vette a garázda férfit.

 Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai azért alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó intézkedést egy férfival szemben, mert az elkövető úgy vezette járművét, hogy a bíróság korában eltiltotta a járművezetéstől. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

 Az elmúlt 24 órában a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

 A fentieken túlmenően a tiszaújvárosi rendőrök egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

 Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.