Stefánia napja van. | 2023.11.28

Az elmúlt 24 óra számokban

2014-12-12 11:14:46
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. december 11-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci rendőrök három férfival önkényes beköltözés, garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés, az encsi járőrök két fővel garázdaság, egy fővel tulajdon elleni szabálysértés, míg a sátoraljaújhelyi rendőrök egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság kettő, míg a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően az ózdi, a kazincbarcikai és a mezőkövesdi rendőrök egy-egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.