Huba napja van. | 2022.08.19 | MNB középárfolyam:

Az elmúlt 24 óra számokban

2014-11-26 12:31:04
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. november 25-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

 Az encsi rendőrök egy férfival garázdaság, az edelényi járőrök egy fővel tulajdon elleni szabálysértés, a tiszaújvárosi egyenruhások további egy személlyel tulajdon elleni szabálysértés míg két férfival az ideiglenes megelőző távoltartás szabályainak megszegése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.  

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában két körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának munkatársai Kazincbarcikán 2014. november 25-én 11 óra 25 perckor intézkedés alá vonták Sz. Gábor 32 éves helyi lakost, aki ellen a Kazincbarcikai Járásbíróság orgazdaság vétsége miatt elfogatóparancsot adott ki.

A Sajókazai Rendőrőrs járőrei a székhelyi településen 2014. november 25-én 19 óra 40 perckor igazoltatták H. Ernő 35 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Miskolci Törvényszék BV. Csoportja körözését rendelte el lopás vétség miatt kiszabott közérdekű munka nem teljesítése miatt.

Az elfogott férfiakat a rendőrök a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Encsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.